1a divisió
Esports Futbol 18/11/2012

Celta i Mallorca es reparteixen un punt a Balaidos que no satisfà ningú (1-1)

Els mallorquins s'han avançat i han tingut ocasions per endur-se els tres punts, però han perdonat i els gallecs han pogut salvar l'empat

Ara
1 min
Pina (a l'esquerra) disputa una pilota amb Augusto durant el Celta-Mallorca

BarcelonaEl Celta i el Mallorca s'han repartit un punt a Balaídos que no ha satisfet cap dels dos conjunts, que arribaven a la cita molt necessitats de victòries. Els gallecs, perquè sumaven quatre jornades sense guanyar, i els mallorquins perquè havien encadenat sis derrotes consecutives.

Sotmès a una pressió asfixiant, el Celta mai no ha pogut dirigir el partit com està acostumat. De fet, ha estat el pitjor partit a Balaídos des de l'inici de curs. El Mallorca s'ha avançat a la primera meitat amb una diana de Hemed –en una acció amb fins a quatre rebots a l'àrea–, i ha tingut opcions per matar el partit, però ha perdonat.

A la represa el Celta ha aconseguit l'empat per mitjà del coreà Park, que ha rematat amb comoditat una centrada per la banda dreta. Tanmateix, els mallorquins han continuat buscant la porteria de Javi Varas, que ha evitat que els visitants s'enduguessin els tres punts.

Només al final, els locals han tingut alguna ocasió, però la més clara –un cop de cap de Mario Bermejo– ha sortit desviada.

stats