Publicitat
Publicitat

1a divisió

El Govern de Navarra retira la subvenció de 1,4 milions d'euros a l'Osasuna

Es tracta d'una "mesura temporal" però que l'executiu "s'ha vist obligat a aplicar". El Govern destinarà els diners a finançar polítiques socials i de dependència

El Govern de Navarra ha decidit retirar la subvenció de 1,4 milions d'euros prevista per al Club Atlètic Osasuna, quantitat que es destinarà per al finançament de les polítiques socials i de dependència que corresponen a la Comunitat Foral.

La retirada de la subvenció ha estat comunicada aquest dilluns pel conseller de Polítiques Socials, Jesús Pejenaute, el nou president de l'Osasuna, Miguel Archanco, en la primera reunió formal que han mantingut tots dos, informa el Govern de Navarra en un comunicat.

El conseller li ha transmès a Archanco que es tracta d'una mesura temporal i que, en virtut de la conjuntura econòmica, en propers exercicis es podria reprendre el finançament directe del club.

Així mateix, li ha indicat que l'Executiu navarrès està disposat a estudiar amb Osasuna una alternativa de suport públic al club diferent de la subvenció.

Pejenaute s'ha mostrat "descontent" per haver d'anunciar una mesura d'aquest tipus, conscient del suport social que l'Osasuna rep de tota la ciutadania navarresa i en tractar del club de referència per a l'esport navarrès.

No obstant, ha manifestat que el Govern de Navarra ha de prioritzar la seva despesa en un context de contenció i ajust dels comptes públics, de manera que ha sol·licitat la comprensió dels aficionats a l'esport en general i als socis i aficionats osasunistes en particular.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT