Esports Futbol 30/12/2012

José Luis Oltra, destituït com a entrenador del Deportivo

El president del club, Augusto César Lendoiro, ho ha anunciat aquest diumenge. El conjunt de la Corunya és cuer de la Lliga

Efe
1 min
Oltra explica que tots els entrenadors tenen una idea al cap de com frenar el Barça, però que ben pocs són capaços de dur-la a terme.

La CorunyaAugusto César Lendoiro, president del Deportivo, ha anunciat aquest diumenge la destitució del tècnic valencià José Luis Oltra, que la temporada passada va aconseguir l'ascens a la Lliga BBVA de l'equip gallec, però que aquest any ocupa l'última posició del campionat.

El dirigent s'ha reunit amb l'entrenador aquest mateix diumenge i després ha comunicat la decisió a la sala de premsa de l'estadi municipal de Riazor. Oltra va arribar al Deportivo la temporada 2011-12 per reflotar l'equip després del descens de categoria, va aconseguir el seu objectiu amb el rècord de puntuació i de triomfs de la Lliga Adelante, però el retorn a l'elit no ha estat l'esperat.

El conjunt corunyès és l'últim de la Lliga BBVA amb només dotze punts en disset jornades, encara que segueix tenint a l'abast els llocs que donen la permanència a la categoria.

stats