PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 12/03/2011

Mourinho: "Després del discurs del rei, ara tenim un grandíssim discurs del rei Florentino"

El tècnic del Reial Madrid es mostra content pel resultat del seu equip i confia en les possibilitats dels blancs de superar el Lió i passar a quarts a la Lliga de Campions

Nuria García
2 min
Mourinho, parlant amb el seu ajudant, Aitor Karanka, a la banqueta del Bernabéu.

BarcelonaJosé Mourinho s'ha mostrat molt més relaxat del que és habitual a la sala de premsa del Santiago Bernabéu. L'entrenador del Reial Madrid ha comentat les declaracions d'aquest matí del president del club, Florentino Pérez, en què el defensava. "M'ho he de llegir o escoltar. Estava concentrat amb l'equip i el dia de partit no vull ni diaris ni webs. M'han dit alguna cosa, però vull mirar-ho", ha dit Mourinho abans d'apuntar: "Després del discurs del rei, ara tenim un grandíssim discurs del rei Florentino. Si és el que m'han explicat, és un discurs que pot ser important per al futur del Reial Madrid".

El tècnic ha continuat afirmant: "Qui no sent no és fill de bona gent, es diu a Portugal. I si durant la temporada passen coses i no les sents, no ets fill de bona gent. Si sentim igual les injustícies, serem més forts", ha valorat Mourinho. "Un gran club necessita un gran entrenador, però els grans tècnics només ho són si hi ha un gran club al darrere. I tenir al president donant-me suport és important per a mi. Amb els jugadors, l'afició i la directiva de la meva banda, jo estaré a disposició de tots".

El tècnic portuguès ha valorat positivament la tasca de Benzema, que supleix a la perfecció els gols del lesionat Cristiano Ronaldo. "En aquest moment està bé, millor que mai. En broma, ara li dèiem al vestidor que ve a lluitar pilotes en els córners defensius a la seva àrea. Està fent coses que no feia mai. Ell és feliç i nosaltres també", ha reconegut Mourinho.

Del partit contra l'Hèrcules, l'entrenador dels blancs ha comentat que sabia que no seria un matx fàcil. "Sabíem que no era un partit per jugar molt i fer un joc que fos res de l'altre món. Era un partit per guanyar. El primer temps no m'ha agradat gaire, però els partits abans i després dels considerats els partits de la temporada, com el de dimecres, són complicats perquè els equips juguen amb poca intensitat", ha reflexionat el tècnic.

I és que aquest dimecres el Madrid es juga seguir viu a la Lliga de Campions. I Mourinho confia en les possibilitats del seu equip. "Cada partit que no guanyes és un cop fort, però al llarg de la carrera d'un entrenador, sempre hi ha cops forts. Pots quedar eliminat de la Champions, algun cop has de caure eliminat. Però crec que no, tot i que tindrem un partit molt difícil contra un adversari difícil", ha dit el tècnic, que ha afegit: "El Lió és un equip molt bo i el meu dubte és si jugarem amb 11 o amb 12. Si el Bernabéu ha de decidir si vol jugar. L'estadi estarà bonic i serem molt més forts".

stats