PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 27/04/2013

El Llevant dóna vida al Celta (0-1)

Amb el 0 a 1 al marcador, Barkero ha fallat un penal que hagués evitat la quarta derrota consecutiva dels locals

Efe/ara
Augusto Fernández, jugador del Celta, celebra el gol al Ciutat de València /KAI FÖRSTERLING/EFE

València P { margin-bottom: 0.21cm; } El Llevant ha perdut 0 a 1 amb el Celta de Vigo i s'allunya definitivament de les remotes possibilitats que tenia de jugar Europa la temporada que ve. El conjunt gallec, gràcies a un gol d'Augusto Fernández al minut 20 de partit, ha sumat tres punts vitals en la seva lluita per evitar el descens de categoria. Amb aquesta, ja són quatre les derrotes consecutives del conjunt granota que entrena Juan Ignacio Martínez.

Els primers minuts han sigut de domini del Celta davant d'un Llevant ben posicionat sobre el terreny de joc. L'equip d'Abel Resino Finalment, el Celta ha aconseguit inaugurar el marcador a l'equador de la primera meitat. Augusto Fernández ha finalitzat una jugada del danès Krohn-Delhi per la banda esquerra. El Celta ha seguit amb el control absolut del joc i s'ha aprofitat de la indolència del Llevant, que durant la primera part només ha xutat en una ocasió a porteria.

A la segona meitat, Barkero ha desaprofitat un penal molt dubtós de Jony a Acquafresca. Després d'aquesta oportunitat, el Llevant ha pres la iniciativa mentre que el Celta ha buscat la contra per sentenciar el xoc. En el temps afegit el quadre local ha tingut una immillorable ocasió per almenys sumar un punt, però Javi Varas ha aturat un xut de Simao Mate.