Esports Futbol 02/11/2014

El Llevant suma la primera victòria a casa d'aquest curs (2-1)

Barral i Casadesús han sigut els autors dels gols del conjunt de Lucas Alcaraz

Barral celebra el seu gol davant l'Almeria / EFE

BarcelonaEl Llevant ha aconseguit la primera victòria de la temporada davant l'Almeria amb un treballat 2-1. El conjunt dirigit per Lucas Alcaraz, últim en la taula de classificació de la Lliga BBVA abans d'encarar aquesta jornada i necessitat de punts, ha sabut gestionar el partit i aprofitar les seves ocasions.

Barral, amb una gran jugada individual, ha sigut l'autor del primer gol del Llevant, el primer a casa en aquest començament de temporada (395 minuts sense veure porta a casa). Els visitants, tot i el gol dels valencians, han sigut millors durant els 45 minuts (0-0 al descans).

Passat l'equador de la segona meitat, Jonathan Zongo ha empatat el partit. L'Almeria ha merescut igualar el matx després de monopolitzar el joc i les ocasions d'anotar. Casadesús, però, aprofitant un rebuig després d'un servei de falta directe, ha anotat el definitiu 2-1.