1a divisió
Esports Futbol 10/02/2013

El Madrid es regala una golejada contra el Sevilla abans de l'examen de la Champions (4-1)

Mourinho reserva jugadors pensant amb el United i Cristiano Ronaldo anota un 'hat trick' en un partit que els blancs han deixat sentenciat a la mitja hora de joc

M. Molina
2 min
Cristiano Ronaldo celebra el segon gol que ha marcat el Madrid al Bernabéu

BarcelonaEl Reial Madrid ha passat per sobre del Sevilla en un partit on els andalusos mai no han estat rivals per als blancs. Els de José Mourinho n'han tingut prou amb força física i potència de tir per acabar amb un conjunt massa dòcil, sobretot en defensa.

El tècnic blanc fins i tot s'ha permès el luxe de reservar jugadors pensant en el partit intersetmanal. Khedira i Özil, dues peces bàsiques al mig del camp, s'han quedat a la banqueta, mentre que Xabi Alonso ha vist el partit des de la grada. Dels titulars indiscutibles i imprescindibles, només ha jugat Cristiano Ronaldo, que ha estat substituït quan encara quedava mitja hora de joc, després d'anotar un 'hat trick'.

Mou ha tornat a confiar amb Diego López a la porteria, i el flamant fitxatge blanc ha tingut una bona actuació sota els pals, encara que principalment ha estat exigit amb xuts des de fora de l'àrea. Tan sols al final, amb el partit sentenciat, ha encaixat un gol.

Benzema ha obert el marcador amb un gol afortunat, ja que el rebot de Navarro ha anat a parar als seus peus i, a porteria buida, només ha hagut d'empaitar la pilota al fons de la xarxa. Amb el primer gol ha baixat notablement la resistència visitant, i Cristiano ha fet el segon amb un xut des de fora de l'àrea. A la represa, el portuguès n'ha anotat dos més.

El tram final només ha servit perquè Higuaín (65') i Maduro (79') veiessin la segona groga per una entrada desproporcionada, tenint en compte que el partit ja estava sentenciat. A més, Arbeloa i Modric han vist la cinquena groga, i no podran disputar el proer partit contra el Rayo Vallecano.

Ja a les acaballes, Manu del Moral ha marcat el gol de l'honor per als andalusos.

stats