1a divisió
Esports Futbol 19/07/2012

El Madrid busca un patrocinador per canviar el nom del Bernabéu a raó de 50 milions per temporada

Segons el diari 'Abc', el club està disposat a renunciar al nom de l'estadi –un cop remodelat– i ja hi ha sobre la taula algunes propostes, com la de Fly Emirates

Ara
1 min
Santiago Bernabéu

MadridEl Reial Madrid està tirant endavant el procés per remodelar el Bernabéu, i amb les obres de millora també està regirant el mercat per aconseguir un patrocinador que doni nom a l'estadi. El club demanaria uns 50 milions per temporada i, segons el diari 'Abc', ja hi ha algunes propostes sobre la taula dels dirigents blancs.

El club que presideix Florentino Pérez miraria directament cap als petrodòlars àrabs i també cap als països asiàtics per tirar endavant aquest acord de patrocini. I una de les empreses que hi estarien interessades seria Fly Emirates, que segons el rotatiu ja s'hauria posat en contacte amb la directiva per presentar una proposta. De fet, la companyia aèria serà el patrocinador principal de la samarreta blanca a partir de la temporada 2013/14 a raó de 22 milions per curs.

En cas que el canvi de nom s'acabi duent a terme amb Fly Emirates, la companyia pagaria al voltant de 72 milions per temporada al Reial Madrid. D'aquesta manera, el Bernabéu es podria passar a dir 'Fly Emirates Bernabéu', tot i que el nom encara no està definit. Sigui com sigui, Florentino canviarà el nom de l'estadi però hi mantindrà la paraula 'Bernabéu', tot i que darrere el patrocinador principal.

stats