1a divisió
Esports Futbol 03/11/2012

Un Madrid gris supera el Saragossa amb dos minuts de rauxa (4-0)

Els aragonesos han dominat al segon temps i han vist com l'àrbitre els anul·lava un gol per fora de joc inexistent de Postiga

Cristiano Ronaldo condueix la pilota al costat d'Arbeloa

BarcelonaUn Madrid desconegut s'ha desfet del Saragossa amb dos gols consecutius a la primera meitat i dos d'Essien i Modric a les acaballes (4-0). Dos minuts de rauxa al primer temps que, combinats amb desajustos defensius, han permès que els blancs anotessin els dos primers gols del partit. El Saragossa, valent, no ha perdut la cara al partit i ha dominat al segon temps, però no ha pogut foradar la porteria de Casillas. Només ho ha pogut fer Postiga, però l'àrbitre li ha anul·lat el gol per fora de joc inexistent. Ja amb l'equip bolcat a l'atac, els blancs han aprofitat dos contraatacs per matar el partit i mantenir-se a 8 punts del Barça.

El Saragossa ha sortit bé, sense por, i ha jugat contra el Madrid de tu a tu. Els aragonesos no deixaven que els blancs arribessin a l'àrea, i sortien amb perill a la contra fins al punt que Casillas ha hagut de salvar el seu equip rebutjant un xut d'Apoño.

Però en l'acció següent, en el servei d'un córner per als blancs, ha arribat el primer gol. Albiol ha rematat, Roberto ha rebutjat la pilota però ha quedat morta als peus d'Higuaín, que tot sol ha pogut marcar a plaer. Un error defensiu que s'ha produït dos minuts després: jugada individual de Di María per la dreta, el migcampista pot xutar i el porter rebutja. Però cap defensa va a buscar la pilota i el mateix Di María pot tornar a rematar al fons de la porteria.

A partir d'aquí, el partit s'ha asserenat força, tot i que els blancs no han passat angúnies en defensa, i en atac han intentat el gol tot i que sense gaire ímpetu. El Saragossa n'ha estat conscient i de mica en mica ha avançat línies, s'ha quedat la pilota i, amb el pas dels minuts, ha arribat amb perill a la porteria blanca.

Al quart d'hora de la represa ha començat el festival aragonès. Víctor Ruiz ha estat el primer a inquietar Casillas amb un xut des de la frontal que ha tret el porter amb una bona estirada. I tres minuts després, Montañés també ha estat a punt de marcar, però el porter ha desviat a córner amb la punta dels dits. El Saragossa amenaçava el Madrid i el Bernabéu emmudia quan José Mari enviava una pilota al travesser, primer, i després amb un gol de Postiga que l'àrbitre ha anul·lat per fora de joc inexistent.

El Saragossa ha continuat tenint la pilota mentre el Madrid es tancava en defensa i esperava per sortir a la contra. I així, amb els aragonesos bolcats a l'atac i buscant el gol a la desesperada, Essien ha aprofitat un contraatac per marcar el tercer i matar definitivament el partit. Al temps de descompte, Modric ha rebut una pilota a la frontal i no ha fallat en enviar-la a l'arrel del pal.