1a divisió
Esports Futbol 10/05/2011

El Màlaga respira a costa d'un Sporting que aplaça la permanència matemàtica (2-0)

Els andalusos s'han avançat als 10 minuts de partit gràcies a un gol de Baptista, i han sentenciat l'enfrontament amb una diana d'Eliseu a la segona meitat

Julio Baptista celebra el gol

MàlagaEl Màlaga ha sumat aquest dimarts el seu cinquè triomf consecutiu i, pràcticament, s'assegura la permanència a Primera, gràcies a la seva victòria per 2-0 sobre un Sporting de Gijón que encara haurà d'esperar per respirar tranquil.

Els andalusos han dominat contra uns asturians que han optat per esperar al darrera. Però el primer gol ha estat matiner. Als 10 minuts, i després d'una falta lateral, Baptista ha marcat d'un fort xut a l'escaire.

Amb el marcador en contra l'Sporting ha avançat línies i ha tingut ocasions per empatar, tot i que no ho ha aconseguit. Però sí que ha pogut sentenciar el partit el Màlaga, gràcies a un gol d'Eliseu després d'una combinació en un contraatac.

Màlaga 2 – Sporting 0

MÀLAGA: Caballero; Gámez, Stadsgaards, Demichelis, Eliseu; Fernández, Apoño (Sandro Silva, m. 68), Camacho, Duda (Maresca, m. 79); Baptista i Rondón (Recio, m. 37).

SPORTING: Juan Pablo; Lora, Gregory, Jorge, Canella; Luis Morán (Nacho Novo, m. 69), Eguren (De las Cuevas, m. 60), André Castro, Ayoze; Bilic i Sangoy (Barral, m. 46).

GOLS: 1-0, M. 10: Baptista. 2-0, M. 67: Eliseu.

ÀRBITRE: Iturralde González (basc). Targetes grogues a Camacho i Gregory.

ESTADI: La Rosaleda, uns 30.000 espectadors.