PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/03/2011

Del Nido compara el campionat espanyol amb "la lliga galesa"

Segons el president del Sevilla, el València i el Sevilla són els dos equips que volen intentar que la venda dels drets televisius sigui més igualada i col·lectiva

Redacció
2 min
José María Del Nido, president del Sevilla.

BarcelonaEl president del Sevilla FC, José María Del Nido, ha comparat avui el campionat espanyol amb "la lliga galesa" a causa de l'escàs interès que, segons la seva opinió, té la lluita pel títol. Segons Del Nido aquesta desigualtat ve marcada per un mal repartiment dels diners de la televisió, que acaparen el Reial Madrid i el FC Barcelona.

El president del Sevilla ha comentat que en el sopar que va tenir el dissabte amb el president del València, Manuel Llorente, "el tema monogràfic de conversa va ser sobre els drets televisius, del descrèdit que en els dirigents europeus del futbol UEFA està adquirint la lliga espanyola i de seguir trobant punts d'unió amb la resta d'equips espanyols".

"València i Atlètic són els principals equips, per les seves aficions, que volen que la venda sigui col·lectiva i que el Reial Madrid i el Barça no segueixin rebent no només el que els correspon a ells, sinó part del que els correspon a la resta. No és bo que el primer classificat li tregui 40 punts al vuitè", va argumentar als periodistes en l'acte de presentació del nou caiac de la piragüista olímpica sevillana Beatriz Manchón.

A més, Del Nido ha assegurat que té "sensacions magnífiques" després dels dos últims partits dels sevillistes, davant el Barça i el València, amb empat a un al Sánchez Pizjuán i victòria per 0-1 a Mestalla.

"Pocs partits es poden veure com els de les dues últimes jornades, amb un estira i arronsa continu en les dues àrees i amb innombrables ocasions", ha dit Del Nido.

Per al màxim dirigent del club andalús, el jugat ahir a València "va ser potser el millor partit del Sevilla fora de casa", ja que es va veure a un equip "que no només juga a futbol amb preciosisme, sinó que a més aconsegueix crear moltes ocasions i demostra que va a pels partits des del minut un ".

Sobre una hipotètica classificació per a la Lliga de Campions, Del Nido va recordar que el Vila-real i el València "porten dotze punts d'avantatge", però ha apuntat que "enorgulleix veure que els jugadors ho veuen factible i diuen que lluitaran fins a l'última jornada, amb això cal quedar-se, ja que nou jornades són moltes jornades".

El mandatari sevillista ha assegurat que esperarà "que acabi el campionat per valorar el que ha passat durant el temps en què -Gregorio Manzano- ha estat aquí" doncs ha considerat que "plantejar-se la renovació ara mateix no faria més que distreure".

També ha deixat entreveure que hi ha negociacions amb el Lorient francès per contractar el davanter internacional gal Kevin Gameiro, però, lògicament, ha puntualitzat que "els jugadors ja no es poden incorporar fins que acabi el campionat".

"La direcció esportiva està treballant en les incorporacions i a la davantera hi haurà d'incorporar algun jugador. Si és del Loirent o un altre, ja es veurà", ha subratllat.

stats