Futbol
Esports Futbol 02/05/2012

El València rep l'Osasuna (21h) a Mestalla, en un duel amb Europa en joc

Els valencians busquen no perdre la seva plaça de Champions en favor del Màlaga, amb qui estan empatats, mentre que els navarresos aspiren a entrar en posicions d'Europa League

Ara
1 min
Rondon i Rami a la Rosaleda

València / PamplonaEl València i l'Osasuna disputaran a Mestalla (21h) un duel amb Europa en joc. Els xe busquen no perdre la seva plaça de Champions, mentre que els navarresos aspiren a entrar en posicions d'Europa League.

Unai Emery podrà comptar amb el capità David Albelda, un cop complert el partit de sanció, i podria ocupar la posició de Tino Costa al doble pivot, fent parella amb Dani Parejo. A més, el tècnic basc té la baixa de Feghouli, per lesió, a més de les lesions de Banega, Canales i Dealbert. Queden fora per decisió tècnica de Miguel Brito i Bruno Saltor. La novetat de la llista de convocats és Bernat, un jove del planter.

El tècnic de l'Osasuna té la baixa dels lesionats Jon Echaide, Masoud Shojaei, Kike Sola i Sergio Fernández. Miguel Flaño, baixa contra el Vila-real, també sembla descartat per un cop a la cuixa dreta.

stats