1a divisió
Esports Futbol 30/03/2014

El Vila-real i l'Elx firmen l'empat al Madrigal (1-1)

Els il·licitans s'avancen a la primera part amb un penal transformat per Damián, i els 'groguets' empaten abans del descans per mitjà de Jonathan Pereira

BarcelonaEl Vila-real i l'Elx han empatat en un partit en què els 'groguets' han gaudit de les millors oportunitats per marcar, tot i que han estat els il·licitans els que s'han avançat al marcador (1-1). El resultat fa que el Vila-real tingui un puntet més d'avantatge en la lluita per jugar a Europa la temporada vinent, mentre que l'Elx agafa una mica d'aire –puntuant fora de casa– en la seva lluita particular per salvar-se.

El partit s'ha resolt a la primera meitat. Els visitants han pogut avançar-se gràcies a un penal innocent de Perbet sobre Botía. Damián Suárez no ha perdonat des dels onze metres, enganyant bé el porter Asenjo (31'). Els locals han acusat el cop però han reaccionat abans del descans i han igualat el marcador per mitjà de Jonathan Pereira (43').

El segon temps ha estat de domini local, sobretot en el tram final, quan el Vila-real s'ha bolcat a l'atac però sense encert entre els tres pals.