Primera Divisió
Esports Futbol 13/02/2011

La Reial Societat rep un Osasuna que ja suma més d'un any sense guanyar fora de casa

Pels locals no jugarà Xabi Prieto, sancionat, mentre que l'equip d'Antonio Camacho té la baixa d'última hora del defensa Sergio

Redacció
2 min

San SebastiàLa Reial Societat rep aquesta tarda (17.00 hores) l'Osasuna d'Antonio Camacho, en un partit on els locals intentaran obrir una escletxa a la classificació amb els navarresos, que ja sumen un any sense guanyar fora de casa.

L'absència de Xabi Prieto per sanció pot complicar la bona ratxa de resultats dels locals contra l'Osasuna a Anoeta, on els hi han guanyat cinc dels últims sis partits.

La visita del conjunt navarrès es veu a San Sebastià com una oportunitat per assolir objectius més elevats, ja que ara és a tres punts d'Europa i la pròxima jornada repetirà com a local a Anoeta contra el Mallorca.

El tècnic de la Reial Societat, Martín Lasarte, podrà comptar amb Araburu i Sutil, recuperats de les seves lesions, però no amb Prieto, sancionat.

Després de complir un any sense guanyar com a visitant, l'Osasuna no pot esperar més per aconseguir la primera victòria a domicili des del 31 de gener de 2010, davant la igualtat a la part baixa de la classificació i després de situar-se a només un punt del descens, amb l'empat la setmana passada a casa davant el Mallorca.

L'equip d'Antonio Camacho tindrà avui una nova oportunitat de trencar aquesta ratxa a Anoeta, en un partit on el tècnic recupera després de sis jornades els internacionals iranís Javad Nekounam i Masoud Shojaei, i també el català Damià Abella, que la setmana passada va ser baixa per sanció.

La baixa d'última hora del defensa Sergio, que ha patit molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra, és la principal novetat a la llista de l'Osasuna. Segons ha informat el club, el defensa no podrà jugar a San Sebastià, on tampoc hi seran els lesionats Rúper, Cejudo i Aranda, ni els descartats Oier i Kike Sola.

stats