Reial Madrid
Esports Futbol 23/12/2012

La premsa esportiva de Madrid explota contra Mourinho després del "ridícul" a Màlaga

Les portades dels diaris 'As' i 'Marca' critiquen l'alineació del tècnic portuguès i subratllen la indignació de l'afició madridista per la situació a la classificació

Ara
1 min
Portada del diari 'Marca'

BarcelonaEl madridisme no pot més. Està fart de José Mourinho i les seves polèmiques amb el vestidor. El reflex d'aquest clima de fatiga amb el tècnic portuguès són les dues portades del diari 'As' i 'Marca', que critiquen l'alineació de l'entrenador de Setúbal i la suplència d'Iker Casillas en un partit tan important com el de Màlaga.

El diari 'Marca' obre amb un contundent "Mou fa el ridícul" i una fotografia de Casillas cap cot. A més, afegeixen que el madridisme està indignat perquè Mourinho va deixar "al millor porter del món a la banqueta".

El diari 'As' defineix el gest de Mourinho amb l'onze de la Rosaleda com "un càstig i una penitència". "Mourinho va seure Casillas i Adán no li va respondre", apunten en un dels destacats.

Tots dos diaris es fan ressò també de les declaracions de Mourinho sobre la seva intenció de continuar al capdavant de l'equip i de "no dimitir".

De les portades de la premsa generalista, destaca el destacat del diari 'El Mundo': "Casillas humiliat, Mou a la corda fluixa".

stats