PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 27/04/2013

L'Atlètic de Madrid rep al Madrid en un derbi descafeinat

Els matalassers buscaran aquest dissabte al vespre (20h/C+) guanyar 14 anys després un derbi contra els blancs

Ara
1 min
Mourinho podria fer jugar Iker Casillas i donar descans, de cara dimarts, a Diego López

BarcelonaL’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid s’enfronten aquest dissabte al vespre (20h/C+) al Vicente Calderon en un derbi en què només hi ha en joc determinar qui serà el segon classificat a la Lliga. Els de Simeone, tercers a la classificació, estan a només 3 punts dels blancs. De manera que una victòria dels matalassers deixaria a tots dos equips empatats a punts.

A més, els atlètics confien en guanyar, 14 anys després, un derbi contra els blancs. L'última victòria matalassera data del 30 d'octubre de 1999, quan es van imposar al Bernabéu per 1-3, gràcies a dos gols de Hasselbaink i a un de José Mari. Des d'aleshores, mai han sigut capaços de tornar a vèncer.

L’única baixa de l’Atlètic de Madrid serà la d’Arda Turan, ja que Diego Costa finalment podrà jugar després que el Comitè li retirés la targeta groga que va veure contra el Sevilla. Sens dubte, un dels al·licients del derbi serà el retrobament del davanter brasiler amb Sergio Ramos, amb qui se les va tenir en el partit de la primera volta al Bernabéu.

Pel que fa al Reial Madrid, Mourinho probablement donarà descans a bona part dels seus titulars pensant en l’enfrontament del proper dimarts contra el Borussia Dortmund. Fins i tot Cristiano Ronaldo, qui ho acostuma a jugar tot, descansarà perquè pateix unes petites molèsties que ja arrossega des del partit del dimecres de la Lliga de Campions.

A més, el tècnic portuguès podria aprofitar el partit per donar entrada al capità blanc Iker Casillas, qui no juga des d'aquell 23 de gener quan es va lesionar a Mestalla.

Alineacions probables

stats