PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/05/2013

El Madrid rep el Màlaga enmig de la tensió entre Mourinho i els jugadors

Si els blancs no guanyen (21:30h/C+Liga,Gol T), el Barça serà campió de Lliga

Ara
2 min
Isco celebra el seu gol contra el Reial Madrid, davant la frustració de Sergio Ramos

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquest dimecres al vespre (21:30h/C+Liga,Gol T) el Màlaga en un partit marcat per les darreres declaracions de José Mourinho, que han acabat d'evidenciar l'enfrontament que existeix entre el tècnic portuguès i la plantilla. A més, en cas que els blancs no guanyin, el Barça es convertirà automàticament en campió de Lliga.

Al finalitzar el partit contra el Reial Valladolid dissabte passat, Pepe va demanar la paraula i amb el braçalet de capità posat va demanar respecte per a Iker Casillas. Les seves paraules contra José Mourinho han tingut una ràpida resposta. Serà suplent davant el Màlaga, i aquest dimarts el tècnic portuguès va dir que "Pepe està frustrat perquè ha sigut atropellat per un nen de 19 anys", referint-se a Varane.

Malgrat les importants baixes en defensa de Sergio Ramos, Arbeloa i el brasiler Marcelo, Pepe no jugarà. La defensa de circumstàncies la formaran Nacho Fernández, Varane, Raúl Albiol i Fabio Coentrao. Mourinho ho ha anunciat en roda de premsa.

Un altre dels enfrontaments que té Mourinho dins el vestuari blanc és amb Íker Casillas. Mourinho va reconèixer aquest dimarts davant els mitjans que li agrada més Diego López que Casillas i per això juga, "és així de simple".

Enmig d'aquesta sèrie de conflictes, els blancs disputen el partit contra el Màlaga corresponent a la 36a jornada de lliga, però que s'ha avançat perquè es juga el cap de setmana que el Reia Maldrid juga la final de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid.

Al davant, tindran un Màlaga que buscarà la seva primera victòria al Santiago Bernabéu per assegurar-se la seva participació a Europa la propera temporada, sempre i quan el TAS revoqui la sanció imposada per la UEFA. A més, Manuel Pellegrini espera guanyar a un estadi on encara no ha sigut capaç de vèncer des de que va marxar.

Per aquest partit el tècnic xilè no podrà comptar amb el central brasiler Weligton, que es baixa per sanció, tot i que recupera al central nord-americà Onyewu, al porter camerunès Carlos Kameni i al migcampista portuguès Eliseu Pereira, que van ser baixes per diferents motius en les jornades anteriors.

Alineacions probables

Reial Madrid: Diego López; Nacho, Varane, Raúl Albiol, Coentrao; Essien, Xabi Alonso; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; i Higuaín.

Màlaga CF: Willy Caballero; Sergio Sánchez, Lugano, Demichelis, Antunes; Joaquín, Camacho, Iturra, Isco; Baptista i Santa Cruz.

Àrbitre: Jesús Gil Manzano (col·legi extremeny)

Estadi: Santiago Bernabéu

Hora: 21.30 / C+ Liga , Gol T

stats