PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/03/2013

El Madrid rep al Mallorca amb l'objectiu de seguir millorant de cara al partit contra el Galatasaray

Amb la Lliga pràcticament perduda, els blancs buscaran aquest dissabte al vespre (20h/Canal+ Liga, Gol T) reduir a 10 punts la distància que els separa amb el Barça

Ara
2 min

BarcelonaReial Madrid i Mallorca s'enfronten aquest dissabte al vespre (20h/Canal+ Liga, Gol T) al Santiago Bernabéu en el partit corresponent a la 28a jornada de la Lliga BBVA. El conjunt balear intentarà aconseguir una victòria que els permetria sortir, en cas que el Saragossa perdés, de les posicions de descens.

El Mallorca serà el primer dels dos rivals amb qui el Madrid jugarà, abans d'enfrontar-se el 3 d'abril al Galatasaray en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Conscients que la Lliga ja està pràcticament perduda, els blancs centres tots els seus esforços en aconseguir la desena Copa d'Europa, de manera que Mourinho podria fer rotacions en l'onze inicial.

Jugadors com Modric, Kaká, Marcelo, Callejón o, fins i tot, Pepe, un fix en qualsevol alineació de Mourinho, però ara suplent després de la irrupció del francès Varane, podrien gaudir de minuts. Benzema i Higuain es disputaran un dels dos llocs en atac.

Karanka, el segon entrenador del Madrid, va assegurar ahir divendres que jugarà el que estigui en millor forma, encara que l'argentí té més paperetes perquè el francès sembla més despistat amb altres assumptes.

Mourinho no podrà comptar amb Di Maria per lesió. A la baixa de l'argentí s'uneix la coneguda d'Iker Casillas, que gairebé dos mesos després de podria reaparèixer en el proper partit que el Madrid disputarà davant el Saragossa a la Romareda. És per això que el debat sobre la seva possible titularitat s'ajornarà fins a la següent setmana.

Pel que fa al Mallorca, el conjunt balear arriba al Bernabéu en un bon moment de forma després d'haver guanyat els dos últims partits, contra el Granada i el Sevilla.

Manzano, tècnic del Mallorca, li ha canviat la cara a l'equip balear després de substituir fa un mes a Joaquín Caparrós, i la plantilla ha crescut en tots els seus aspectes, fins al punt que cap dels seus integrants descarta donar la gran sorpresa en el feu madridista.

El tècnic mallorquinista no podrà comptar amb els migcampistes Martí i Javi Márquez, sancionats, circumstància que li obligarà a modificar el sistema que tan bons resultats li ha donat en els dos últims enfrontaments, segons ha reconegut el propi Manzano.

En finalitzar la sessió d'entrenament celebrada ahir divendres a porta tancada en les instal·lacions de Son Bibiloni, el tècnic de Jaén va donar a conèixer la llista de convocats, que la integren: Calataiud, Hutton, Anderson, Pina, Pereira, Nsue, Giovani, Tomer, Tissone, Aouate, Nunes, Bigas, Víctor, Luna, Alfaro, Kevin, Fontàs i Ximo.

Alineacions probables

Reial Madrid: Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Callejón o Kaká, Özil, Cristiano; Higuaín.

Mallorca: Aouate; Hutton, Bigas, Nunes, Luna; Alfaro, Fontás, Tissone, Pina; Dos Santos y Víctor.

Àrbitre: Mateu Lahoz (Comité Valencià)

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 20h / Canal+ Liga, Gol T

stats