PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/01/2013

Dos gols de Campbell i de Rubén Castro donen el triomf al Betis contra el Llevant (2-0)

El gol matiner del Betis ha condemnat el Llevant, que, tot i intentar amb bons contraatacs buscar l'empat, s'ha trobat amb el segon gol local a la segona part

Efe
2 min
El porter del Betis Adrián agafa la pilota davant d'Antonio Amaya i del davanter del Llevant Ángel Rodríguez

SevillaDos gols de Joel Campbell i de Rubén Castro han donat al Betis el triomf contra el Llevant (2-0) en un partit entre dos dels equips que lluiten per jugar competició europea.

El Betis, amb un gol matiner després d'un precís contraatac culminat pel costa-riqueny Joel Campbell, ha sabut manejar el ritme del partit, fet que els ha anat molt bé davant un rival al qual ha costat entrar al matx i que en comptades ocasions ha pogut jugar al contraatac, la seva millor arma.

No obstant això, després de diversos acostaments al marc de Munúa, el Llevant hauria pogut aconseguir l'empat en un contraatac que Rubén no ha pogut concretar davant la intervenció providencial d'Adrián, que ha estat el salvador del seu equip.

Tot i les absències importants, sobretot al centre del camp (Beñat, Cañas i Salva Sevilla), el Betis ha tingut en el jugador del planter Nono el seu organitzador. La millor ocasió per al Betis, sens dubte, ha arribat al minut 39: el costa-riqueny Campbell s'ha desfet de tres rivals, però el seu centre no ha trobat rematador.

En el segon temps, el tècnic del Llevant, Juan Ignacio Martínez, ha decidit anar a totes i ha bellugat la banqueta. Roger ha pogut empatar al començament d'aquest segon temps, amb un contraatac, però ha estat el Betis qui ha tornat a veure porteria. Rubén Castro ha fet una jugada individual i ha superat de nou Adrián amb un xut de rosca.

Fins al final, i tot i els canvis que ha fet el Llevant, ha estat el Betis que, al contraatac, ha pogut ampliar la diferència al marcador, com l'ocasió que ha errat per a Rubén Castro.

Fitxa tècnica

BETIS 2

LLEVANT 0

Betis: Adrián, Chica, Mario, Amaya, Nacho, Rubén Pérez, Nono (Dorado, m. 81); Joel Campbell (Agra, m. 86), Rubén Castro, Vadillo (Vilarchao, m. 55), i Jorge Molina.

Llevant: Munúa, Chris, David Navarro, Ballesteros, Juanfran, El Zhar (P.Rios, m. 70), Diop, Michel, Juanlu (Martins, m. 46), Ruben i Roger (Angel, m. 62).

Gols: 1-0. m. 7, Campbell. 2-0: m. 63, Rubén Castro.

Àrbitre: César Muñiz (asturià). Ha mostrat targeta a groga a Diop (m. 15), Rubén Pérez (m. 19), Nacho (m. 35), El Zhar (m. 37), Roger (m. 57), Juanfran (m. 61).

Incidències: Partit disputat al Benito Villamarín davant 36.651 espectadors.

stats