El Betis priva el Girona de situar-se líder de Segona (2-1)

Granell marca l'únic gol del conjunt de Pablo Machín amb 2 a 0 al marcador

A.l.
Granell i Lolo Reyes disputen una pilota / LFP

BarcelonaEl Girona ha perdut 2 a 1 a Sevilla contra un Betis que s'enganxa a la part alta de la classificació de la Liga Adelante. Els de Pablo Machín han perdut l'oportunitat de situar-se líders, ja que Las Palmas ha empatat el seu partit d'aquest dissabte.

Durant el primer temps, el Girona s'ha vist obligat a defensar a prop de la porteria d'Isaac Becerra, que ha estat posat a prova en diferents ocasions pels atacants andalusos. Al minut 11, el porter gironí ha fet una primera gran aturada davant Jorge Molina, previ avís de la millor ocasió dels de Pablo Machín, que ha arribat gràcies a una rematada de Sandaza. L'ímpetu local ha estat superior al bon posicionament del Girona, i les oportunitats han anat succeint-se. Molinero ha rematat al pal i Rubén Castro ha fet lluir Becerra en una jugada de l'hàbil davanter del conjunt de Pepe Mel.

A la represa, la dinàmica del primer temps s'ha repetit i Jorge Molina ha aconseguit obrir el marcador a l'hora de joc. Amb un xut per baix, el davanter verd-i-blanc ha superat la porteria del Girona per obligar els catalans a obrir línies. El Girona ho ha intentat per sumar un triomf que el situés al capdamunt de la classificació de Segona, però el Betis s'ha mostrat sòlid i ha sumat tres punts que l'aproximen a la part capdavantera. Al minut 87, els de Pepe Mel han sentenciat. Pilota al pal de Jorge Molina, i Dani Ceballos ha caçat el rebuig per marcar el segon gol de la tarda. Tot i això, el Girona ho ha intentat i Granell ha marcat un gran gol des de llarga distància amb un llançament a pilota aturada.