2a divisió
Esports Futbol 31/03/2013

El Barça B, sense Deulofeu, es posa a prova al camp del Recreativo

Els d'Eusebio Sacristán no podran comptar amb el màxim golejador del filial ni amb el porter Oier, convocats amb el primer equip (17 h, Esport3)

Ara
1 min

BarcelonaEl Recreativo de Huelva rep aquest diumenge, a l'estadi Nuevo Colombino, el Barça B en un duel en què aspira a retrobar-se amb el triomf després de quatre derrotes i un empat, i davant un rival que no podrà comptar amb Gerard Deulofeu, màxim golejador de la categoria i que ha estat convocat amb el primer equip (17, Esport3).

El filial blaugrana perd Deulofeu tot i que recupera alguns efectius després de la jornada de seleccions. Tot plegat per intentar rescabalar-se de les últimes dues derrotes que l'han allunyat de la part alta de la Lliga Adelante.

Les reincorporacions en defensa seran especialment importants per a un filial que és el màxim golejador de la categoria (66), però també el més golejat (56). Tanmateix, no hi serà Oier Olazábal, convocat amb el primer equip. Mentre que portuguesos Ié i Cá no han viatjat a Huelva per decisió tècnica.

D'altra banda, el conjunt local, que no guanya a casa des que va derrotar (1-0) el Racing de Santander a mitjan febrer, s'ha distanciat de la zona de la fase d'ascens, que ara té a deu punts. En canvi, la zona de descens és més a prop, a nou.

Per a aquest partit el tècnic del Recre, Sergi Barjuán, finalment podrà comptar amb Alexander Szymanoswi i Jordi Matamala, que han estat dubte durant la setmana, però no al capità David Córcoles.

stats