SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/11/2011

El Barça B suma tres punts d'or a Múrcia (0-2)

Els d'Eusebio han imposat la seva gran qualitat tècnica per guanyar a la Nueva Condomina a un Reial Múrcia que portava deu jornades seguides sense perdre

Efe
1 min

MúrciaEn el primer temps tots dos equips han tingut ocasions, però les més clares per als catalans, sobretot per a Sergi Roberto i Rodri, que han tingut un parell d'un-contra-un davant Alberto, que ha resolt amb els peus. Lobato, Deulofeu i Bartra també han generat perill, mentre que en els locals l'argentí Cristian García va ser l'atacant més actiu en un primer temps entretingut però que va acabar sense gols.

A la represa, el xoc s'ha convertit en un estira i arronsa en el qual l'únic que faltava era l'encert a l'hora de rematar. A més, els porters han estat a un gran nivell i si en la primera part ha estat Alberto el més exigit, en l'arrencada de la segona li ha tocat a Oier, decisiu davant Chando i Pedro.

Sergi Roberto i Deulofeu també han estat a prop del gol, que ha arribat després d'una bona triangulació del filial blaugrana, amb passada de Montoya perquè Deulofeu, un malson per a la defensa murciana, marqués a pler el 0-1.

Tello i Jonathan Soriano han tingut ocasions molt clares per fer el segon gol barcelonista, però Alberto ho va evitat en ambdós casos. El que ja no ha pogut impedir ha estat la sentència, signada pel mateix Tello, que, a passada de Rafinha, ha superat el porter local quan estava avançat.

Fitxa tècnica:

0 - Reial Múrcia: Alberto; Molinero, Jorge García, Iván Amaya, Óscar Sánchez; Iturra, Richi (Borja, min. 73), Pedro (Isaac, min. 67), Sutil, Cristian García (Emilio Sánchez, min. 54) i Chando

2 - Barcelona B: Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Lobato; Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto, Rafinha; Deulofeu (Riverola, min. 70), Rodri (Tello, min. 59) i Jonathan Soriano (Planas, min. 89)

Gols: 0-1, min. 64, Deulofeu; 0-2, min. 86, Tello

stats