Segona Divisió
Esports Futbol 06/05/2012

El Nàstic es deixa empatar a Huelva en el temps afegit (2-2)

El punt no li serveix a cap dels dos equips ja que els locals buscaven allunyar-se del descens i els visitants, sumar tres punts per seguir somniant amb el miracle de la permanència

Ara
1 min

HuelvaEl Nàstic de Tarragona ha empatat al camp del Recreativo de Huelva (2-2) un partit que guanyava a pocs instants del final. El punt no li serveix a cap dels dos equips ja que els locals buscaven allunyar-se del descens i els visitants, sumar tres punts per seguir somniant amb el miracle de la permanència.

El Recre s'ha avançat amb un gol de Berrocal, però el Nàstic ha sabut reaccionar i capgirar el marcador amb dos gols d'Álex Ortiz i Tuni. Ja en el temps afegit, Matamala ha aconseguit el gol que ha empatat el partit.

El Nàstic es queda a 10 punts dels llocs que garanteixen la permanència.

Recreativo de Huelva, 2: Alejandro; Córcoles, Borda, Bonaque, Cifu; Javi Álamo (Juan Villar, m.46), Matamala, Ramón Arcas, Pablo Sánchez (Aitor, m.75); Jesús Rubio (Sergi Enrich, m.69) i Berrocal.

Nàstic de Tarragona, 2: Rubén Pérez; Ruz, Alex Ortiz, Xisco Campos, Raúl Fuster; Dani Ábalo (Tuni, m.46), Rodri (Mingo, m.77), Seoane, Longás; Morán, Roberto Peragón (Álvaro Rey, m.46).

Gols: 1-0, M.12: Berrocal. 1-1, M.25: Álex Ortiz. 1-2, M.78: Tuni. 2-2, M.92: Matamala.

Àrbitre: José Luis Lesma López. Groga al visitant Morán.

Incidències: 4.491 espectadors al Nuevo Colombino.

stats