SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/05/2013

El Girona perd la segona plaça a Vila-real

Els catalans cauen 4 a 1 contra els grocs i podrien quedar-se fora dels llocs d'ascens si l'Almeria guanya l'Elx

BarcelonaEl Girona ha rebut dos cops consecutius en només una setmana. Vuit gols en contra i dues derrotes doloroses. Primer va ser el Xerez (2 a 4 a Montilivi) i aquest dissabte el Vila-real ha golejat 4 a 1 els catalans. Amb aquest resultat, els de Rubi perden la segona plaça de la classificació en favor del mateix Vila-real i diumenge el Girona es podria quedar fora dels llocs que donen accés a la Primera Divisió si l'Almeria supera l'Elx. La bona notícia pels gironins és que l'Alcorcón continua un punt per sota després d'empatar al Miniestadi.

Durant els primers 45 minuts, el Vila-real ha estat molt superior al conjunt de Rubi. Ja al minut 3, Ikechukwu Uche ha avançat els locals. Al segon temps, empès per 1.500 aficionats gironins desplaçats fins al Madrigal, el conjunt català ha avançat línies i Toni Moral ha marcat el gol de l'empat després d'una gran jugada personal. El futboista gironí ha picat la pilota per sobre de Juan Carlos quan només s'havien jugat 5 minuts del segon temps. L'alegria pel bàndol visitant ha durat poc. Jeremy Perbet en dues ocasions i altra vegada Uche han sentenciat el matx.

Els de Rubi es jugaran les seves opcions d'ascens en els tres partits que resten per acabar la temporada. Barça B, Almeria i Reial Madrid Castilla seran els rivals que dictaminaran si Girona és de primera.

Vila-real, 4: Juan Carlos Sánchez, Mario, Mellberg, Musacchio, Jaume Costa;Canteros, Bruno, Cani, Aquino, Uche i Perbet (Joan Oriol, min. 85).

Girona, 1: Mallo, Jose, Richy, Migue (Moisés, min. 13), David Garcia, Chus Herrero, Tebar, Luso, Toni Moral, Felipe i Acuña.

Gols: 1-0, min. 3: Uche; 1-1, min. 50, Toni Moral; 2-1, min. 72, Perbet; 3-1, min. 78, Perbet; 4-1, min. 91, Uche.

Àrbitre: Prieto Iglesias. Groga a Chus (min. 46), Luso (min. 65) i Tébar (min. 85) pels gironins; Costa (min. 57) i Aquino (min. 59) pels locals.

Incidències: Uns 20.000 espectadors al Madrigal.