Esports Futbol 25/01/2015

El Girona suma tres importants punts contra el Racing (0-1)

Els gironins guanyen al Sardinero amb un gol en pròpia porta de Juanpe

Els jugadors del Girona, celebrant el triomf / @GironaFC

BarcelonaEl Girona ha sumat tres importants punts al camp del Racing i es manté en places de promoció d'ascens a Primera Divisió. Els de Pablo Machín han superat el Racing amb un gol en pròpia porta de Juanpe. Els gironins han començat el partit dominant el joc mentre el Racing tractava de sorprendre a la contra. San Emeterio ha estat el primer que ha provat sort, però el seu xut ha sortit alt (min 21). El Girona ha seguit amb la pilota i, després d'una rematada de Lejeune desviada (min 29), finalment els gironins han aconseguit obrir el marcador amb un gol en pròpia porta de Juanpe (min 35).

Sandaza podria haver ampliat distàncies si hagués pogut rematar bé una passada de la mort que li ha fet Felipe Sanchón, que ha estat el protagonista de l'última ocasió del Girona abans del descans, quan ha provat de sorprendre el porter amb un xut llunyà.

En el segon temps, els gironins han seguit acostant-se amb perill a la porteria del Racing. Eloi ha perdonat el 0-2 en un un contra un davant Mario tot just començar la segona part. I més endavant, ni Granell, de falta, ni Mata, que ha entrat per substituir Sandaza, han pogut marcar.

A les acaballes, i ja quan el Racing intentava empatar el partit com fos, en una contra, Mata, a passada d'Aday, podria haver fet el segon i sentenciar el partit, però ha rematat forçat i Mario ha pogut posar la mà i enviar la pilota fora.

Racing de Santander, 0: Mario Fernández; Orfila, Samuel (David Concha, min 66), Juanpe, Iñaki; Iván Moreno, Fede San Emeterio (Javi Soria, min 75), Granero, Andreu (Miguélez, min 55), Rubén Durán; i Koné.

Girona, 1: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Lejeune, Íñiguez, Sebas (Aday, min 76)); Pere Pons, Granell, Amagat; Sanchón (García, min 84) i Sandaza (Mata, min 69).

Gol: 1-0, min 36: Juanpe, en pròpia porteria.

Àrbitre: Muñoz Mayordomo. Groga a Juanpe, Orfila, Granero i Koné pel Racing i a Becerra pel Girona.

Incidències: 7.194 espectadors a El Sardinero.