SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/11/2011

Girona i Sabadell empaten en el derbi català de la jornada (1-1)

El punt no li serveix al Girona per sortir de la zona de descens, mentre que per al Sabadell l'empat és un bon resultat, després de dues derrotes de forma consecutiva

GironaGirona FC i CE Sabadell han signat taules (1-1) en un partit molt disputat i tots dos equips allarguen les seves ratxes respectives de no perdre en el cas dels locals i de no guanyar en el cas dels visitants.

Tot just començat el partit, Lanzarote ha connectat un centre des de la banda esquerra que s'ha colat com un obús a la porteria de Roberto Santamaría. Era el 0-1 que donava tranquil·litat a un Sabadell que s'ha dedicat a tocar la pilota amb criteri.

El Girona no ha deixat d'intentar l'arribada a l'àrea riva, i en un ràpid contraatac Moha ha culminat amb una rematada precisa que ha significat l'1-1 a sis minuts del descans.

Ja en la segona part, i amb el pas dels minuts, els locals han fet seu el domini del partit i el Sabadell s'ha conformat amb el punt que tenia.

Ni l'expulsió d'Olmo a quatre minuts de final ha canviat la decoració i el resultat del partit, que ha acabat amb una gran parada de De Navas a xut de Juanlu. Aquest resultat no li serveix al Girona per deixar les places de descens.

- Fitxa del partit:

1. Girona FC: Santamaría, Jose, Richy, Migue, David García (Dani Nieto, min. 63), Garmendia, Dorca, Jandro (Juanlu, min. 57), Moha, Corominas i Saizar (Benja, min. 72)

1. CE Sabadell: De Navas, O. Ramírez, Olmo, Lao, Bermudo, Puigdollers (Fran Piera, min. 80), Héctor Simón, Juanjo, Arteaga (Juvenal, min. 73), Lanzarote i Florian (Baha, min. 68)

Gols: 0-1, min. 11, Lanzarote; 1-1, min. 39, Moha