Segona Divisió
Esports Futbol 20/10/2012

El Girona examina un Mirandés en hores baixes (18h)

Els de Rubi, que podrien repetir l'onze que va golejar el Recre 5-2, aspiren a fer un bon joc lluny de Montilivi. "No som conformistes, volem millorar com a visitants"

Efe
1 min
Els jugadors del Girona celebren un dels 5 gols contra el Recre a Montilivi

GironaEl Girona visitarà el Municipal d'Anduva per enfrontar-se al Mirandés aquest dissabte, en un partit decisiu per al conjunt local. Després de caure dimecres passat contra l'Sporting de Gijón en la tercera ronda de la Copa del Rei, els de Carlos Pouso acumulen cinc derrotes consecutives, una situació que els ha portat a situar-se en la penúltima plaça de la classificació empatats a 5 punts amb el Guadalajara, cuer.

Fins ara, el balanç del Girona fora de casa és d'una victòria, un empat i dues derrotes, lluny de les prestacions que els de Rubi estan tenint com a locals. "El plantejament a fora és el mateix que tenim a casa, anar a buscar la victòria des del minut u. Però els fets ens demostren que és més difícil. No és que nosaltres baixem la il·lusió o les ganes de guanyar. No som conformistes i volem millorar com a visitants", ha declarat el tècnic.

L'equip català ha pogut repetir convocatòria i també pretén alinear el mateix onze que la setmana passada va golejar el Recreativo (5-2).

stats