2a divisió
Esports Futbol 10/03/2013

El Girona pateix però suma els tres punts contra un Osca que ha fallat un penal (2-1)

Els gironins han dominat a la primera meitat mentre que l'Osca, que s'havia avançat al marcador, ha governat al segon temps, aprofitant l'expulsió del local Migue

BarcelonaAl Girona li ha costat, però ha pogut sumar els tres punts contra l'Osca a Montilivi (2-1). Un partit on els aragonesos s'han avançat, per mitjà de Borja; Sanchón i Acuña han donat la volta al marcador al primer temps; i els visitants han fallat un penal a falta d'un quart d'hora en una acció que ha significat la segona groga per a Migue.

Ha estat un partit estrany, sobretot al primer temps. L'Osca ha aprofitat la primera ocasió per marcar, per mitjà de Borja (14'). Tanmateix, a partir d'aquell moment l'enfrontament ha fet un gir radical i tot el protagonisme era del Girona, que ha fallat accions molt clares d'empatar. Finalment, Felipe Sanchón no ha errat en un llançament des de dintre l'àrea i ha igualat el partit (35'), mentre que Acuña ha capgirat el marcador poc després (39'). Amb 2-1 s'arribava al descans.

A la represa s'han capgirat les coses i l'Osca, obligat a buscar l'empat, ha estirat les línies i ha aconseguit fer-se amb el domini del partit. Però no ha aconseguit marcar. I això que al minut 74 ha tingut un penal a favor –que ha comès Migue, que ha vist la segona groga i ha deixat el seu equip amb un de menys–. Dani Mallo ha encertat el llançament i ha aturat el xut de penal.

Al final, tres punts més per a un Girona que continua completant una temprada excel·lent i que és tercer en zona de 'play-off' d'ascens.