LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 05/09/2015

El Nàstic supera el Girona (1-0) i es manté a la zona noble de la taula

Els tarragonins han tingut prou amb un gol de Jean Luc (min 60) per superar un conjunt gironí tímid en atac

El Nàstic ha superat el Girona / GIRONA FC

BarcelonaEl Nàstic segueix acumulant bones sensacions en la seva estrena a Segona Divisió. Els tarragonins, que van debutar amb un empat i la setmana passada ja van guanyar el Numància, han superat aquest dissabte el Girona en el derbi català (1-0) i han sumat tres punts més que els permeten mantenir-se a la zona noble de la classificació.

En els primers compassos del partit, els locals han sortit amb molta intensitat i el Girona només ha generat perill en aïllades ocasions a pilota aturada. Els tarragonins han vist com havien de fer un canvi ben d'hora (minut 25) per la lesió d'Àlex. De fet, el Nàstic ha hagut de fer els tres canvis per lesió: primer Àlex i després del descans Gerard Valentín i Fali. En la recta final de la primera part, el Girona ha semblat despertar, però s'ha arribat al descans amb l'empat a zero en el marcador.

La segona part ha seguit amb el domini del Nàstic i els tímids intents del Girona per apropar-se a la porteria de Manolo Reina. Així, els tarragonins han aprofitat que dominaven la possessió i Jean Luc, després d'una bona jugada personal a l'àrea petita, ha definit amb l'esquerra per rematar al fons de la xarxa (min 60) i inaugurar el marcador.

Amb els canvis (Machín ha donat entrada a Aday i a Jairo), el Girona ha intentat fer un pas endavant, però tan sols Mata ha fet que Manolo Reina hagués d'intervenir per enviar la pilota a córner.

El Nàstic ha sumat un triomf que li permet seguir a la part alta de la classificació, mentre que el Girona només ha sumat els tres punts de la jornada inaugural.

Nàstic, 1: Reina; Gerard Valentín (Xisco Campos min.47), Xavi Molina, Pablo Marí, Mousa; Rocha, Fali (Sergio Tejera min. 79); Jean Luc, Emaná, Giner; i Álex López (Marcos De La Espada min.25).

Girona, 0: Isaac Becerra; Álamo, Olivas, Richy (Alcalá min.60), Lejeune, Clerc (Aday min.71); Pere Pons, Granell, Rubén Alcaraz (Jairo min.71); Felipe i Mata.

Gol: 1-0, min.60: Jean Luc.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (comitè asturià). Groga als locals Jean Luc (min.8) i Fali (min.26) i al visitant Pere Pons (min. 71).

Incidències: 5.823 espectadors al Nou Estadi.