Publicitat
Publicitat

Segona Divisió

El Nàstic corre el risc de despenjar-se de la salvació si no suma a Las Palmas (18.30h)

El Gimnàstic necessita la victòria per evitar que l'objectiu de la permanència s'allunyi excessivament. Els tres punts són encara més urgents després de les victòries de dissabte de l'Osca i el Cartagena

Les victòries d'ahir de l'Osca i el Cartagena donen encara més importància als tres punts en joc a Las Palmas. El Nàstic no pot fallar més si vol seguir aspirant a salvar la categoria.

Jorge d'Alessandro podria apostar per un canvi de sistema aprofitant la recuperació de Xisco Campos i les bones sensacions d'Arzu al centre del camp. "El partit serà al centre del camp. L'equip que domini aquesta parcel·la tindrà més probabilitats d'endur-se la victòria", va explicar durant la setmana el tècnic de Buenos Aires.

La superioritat al mig del camp, per tant, serà l'arma que intentarà utilitzar D'Alessandro, que podria poblar aquesta zona amb fins a cinc jugadors.

L'equip travessa una millora notable en el seu joc des de l'arribada del tècnic argentí però els resultats i la sort no somriuen als de Tarragona.

Sergio Juste, amb pubàlgia, i Raúl Fuster, per sanció, són les baixes més destacables del conjunt grana. Ruz, en banda dreta, i un doble pivot format per Arzu i Rodri seran les novetats de l'onze inicial que presentarà Jorge D'Alessandro.

En punta d'atac, i com a únic home referència, estarà Roberto Peragón. La lluita i el desplegament físic del davanter madrileny han de trobar d'una vegada per sempre el camí del gol, assignatura pendent del veterà jugador.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT