SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/11/2012

El Barça B visita la Nueva Condomina mirant cap a les primeres posicions

El Reial Múrcia i el Barcelona B, que en la darrera jornada van empatar en els darrers minuts, busquen tres punts que els permetin apropar-se als llocs de promoció

Efe
2 min
Eusebio, entrenador del Barça B

BarcelonaEl Barça B, que mai podria pujar a primera, mira cap a les primers posicions després d'empatar contra el Numància jugant amb dos homes menys. El rival, un Múrcia que està fent una bona temporada (18 h / Esports 3)

Els locals pateixen la baixa del davanter argentí Cristian García, sancionat, tot i que el tècnic Gustavo Siviero, recupera el migcampista Eddy Silvestre després d'haver complert una trobada de suspensió. El Múrcia, que és desè amb 18 punts, a quatre de la zona de promoció, repetirà probablement l'alineació que el seu entrenador va disposar a l'estadi El Madrigal de Vila-real amb la possible novetat de Saül Berjón, l'autor del gol grana en aquest partit , en lloc de Cristian García.

Per la seva banda, el filial blaugrana va a Múrcia reforçat per l'empat aconseguit la setmana passada davant el Numància (3-3), on es va veure obligat a equilibrar el marcador fins a dues vegades en els últims minuts i només va aconseguir el gol defiinitiu amb un penal al minut 95, quan jugava amb dos homes menys.

Un resultat valuós pel que fa a la moral, però que ha deixat al tècnic Eusebio Sacristán amb les baixes de Sergi Gómez i Rafinha per expulsió, a més del cansament d'alguns jugadors després de la jornada de seleccions, com Deulofeu i Sergi Roberto. En tot cas, el Barça recupera un dels seus titulars en defensa, el lateral Carles Planas, que ha rebut l'alta mèdica, mentre que Joan Àngel Roman i Agostinho Cam han quedat fora de la llista per decisió tècnica.

Alineacions probables:

Múrcia: Javi Jiménez, Molinero, Dos Santos, Català, Tagliafico, Nafti, Matilla, Emilio Sánchez, Sutil, Saül Berjón i Kike García.

Barcelona B: Oier, Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo, Ilie, Sergi Roberto, Espinosa, Deulofeu, Lobato i Luis Alberto.

Àrbitre: Mario Melero López (C.Andaluz).

Estadi: Nova Condomina.

Hora: 18.00 h. (Esports 3)

stats