SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/04/2011

Un Nàstic necessitat buscarà la victòria a l'Alcoraz

Un punt en els tres últims partits del Nàstic. Aquest és el balanç que intentarà canviar avui davant de l'Osca a l'estadi d'Alcoraz

Redacció
1 min
El grana Felipe Sanchón lluita per una pilota a Elx.

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona arriba necessitat de punts a l'estadi d'Alcoraz, atès que en els últims tres partits només ha estat capaç d'aconseguir un punt i necessita sumar demà contra l'Osca.

Per això, i malgrat que els rivals directes també estan punxant, els de Juan Carlos Oliva són conscients de la importància que tindria endur-se tres punts que podrien ser molt valuosos al final del campionat.

Oliva té el dubte fins a última hora del lateral Xisco Campos, que arrossega molèsties, per la qual cosa la seva participació no faria canviar la línia defensiva, amb Medina sempre com a comodí.

Tuni serà titular per banda esquerra, mentre que Delporte podria tornar a ser el cervell en atac; Sanchón i Powel seran, com sempre, els dos referents amunt i, a més, Rubén seguirà a la porteria una vegada se li va retirar la targeta que va veure a Elx.

L'Osca rep el Nàstic de Tarragona amb la intenció d'anotar-se una victòria que li asseguri com més aviat millor la permanència matemàtica a Segona divisió, malgrat que disposa d'una àmplia renda de dotze punts respecte a la zona de descens.

L'equip que dirigeix Onésimo Sánchez està en un bon moment de joc i resultats, però no es refia d'un adversari que arriba a l'Alcoraz amb la intenció d'arrencar una victòria als blaugranes que li permetin allunyar-se de la zona de perill que ara mateix marquen.

stats