2a divisió
Esports Futbol 18/11/2012

El Sabadell busca a Huelva el segon triomf a domicili de la temporada

Els arlequinats encadenen tres jornades sense perdre però visiten un Recreativo ha convertit el Nuevo Colombino en un autèntic fortí (12 h)

Efe
2 min
Victòria del Sabadell  i empat agònic del Barça B

Huelva / SabadellEl Sabadell buscarà a Huelva el seu segon triomf a domicili de la temporada, conscient de la fortalesa local d'un Recreativo que ha convertit el Nuevo Colombino en un autèntic fortí.

Després d'una setmana marcada per la visita al club del japonès Yoichi Takahashi, creador dels populars dibuixos Oliver i Benji, i la tremenda expectació que ha aixecat en tot el país, el Sabadell torna a la realitat per prolongar la seva bona ratxa de tres jornades seguides sense perdre.

Els arlequinats només han guanyat una cop lluny del seu estadi aquesta temporada, concretament a Valdebebas contra el Reial Madrid Castilla, quan es van imposar per 2-3 amb una espectacular remuntada en els compassos inicials del segon temps. Tot i així, l'últim empat a El Molinón i la recent victòria a casa contra l'Osca, els permeten afrontar el compromís andalús amb moltes esperances.

El tècnic català Lluís Carreras torna a tenir problemes en defensa, ja que a les baixes per lesió dels centrals Olmo i Tortolero, se suma per a aquesta jornada la del lateral esquerrà Víctor Espasandín, per acumulació d'amonestacions, la posició del qual la podria ocupar Oscar Ramírez.

La notícia positiva per al Sabadell serà el retorn del migcampista Antonio Hidalgo a l'equip titular, una vegada complerta la seva sanció, formant trivot amb Juanjo i Moha, qui s'ha recuperat a temps de la forta contusió soferta davant l'Osca i que el va obligar a retirar-se del camp abans del final.

El Sabadell serà una altra dura prova que tindrà el Recreativo per mesurar la seva fortalesa a l'estadi Colombí, on ha aconseguit gairebé tots els seus èxits per estar sisè en la classificació. El conjunt de Huelva defensarà el seu lloc en la promoció d'ascens davant l'equip català, que és vuitè i vetlla aquesta posició privilegiada.

El Recre ve d'enllaçar dues victòries consecutives fora de casa, contra Barcelona B i Reial Madrid Castilla, i torna al seu estadi, on va encaixar la seva primera derrota a mans de l'Almeria fa quinze dies, però on ha quallat els seus millors partits.

Les estadístiques afavoreixen l'equip andalús, que d'onze enfrontaments davant els catalans n'ha guanyat set, ha aconseguit tres empats i només en una ocasió el conjunt arlequinat va guanyar a Huelva, en la campanya 1980-81.

Les novetats dels de Huelva per a aquest partit són el davanter Manuel Jesús Vázquez 'Xuli', màxim golejador de l'equip que torna després de la seva lesió, el central José Antonio Pardo, que s'estrena en una convocatòria, i Jorge Morcillo que torna després de complir sanció per ser titular en la defensa.

Causen baixa el central Manolo Martínez, que està sancionat, mentre que Daniel Cifuentes 'Cifu' i José Antonio Zamora es queden fora per decisió tècnica i Marco Navas per lesió.

stats