Segona Divisió
Esports Futbol 14/10/2012

El Sabadell perd amb l'Hèrcules a casa (1-2), que deixa de ser el cuer

Els arlequinats s'han vist sorpresos a la primera meitat amb dos gols de Portillo, i a la segona no han pogut remuntar i només ha marcat Gato

A.s.

BarcelonaEl Sabadell ha perdut el primer partit a la Nova Creu Alta aquesta temporada, contra el cuer, l'Hèrcules, que havia sortit escaldat de Sabadell fa unes setmanes a la Copa del Rei.

El davanter dels alacantins Portillo ha sorprès els arlequinats amb dos gols a la primera meitat, i en la represa el Sabadell ho ha provat tot, però no se n'ha sortit, i només ha pogut retallar distàncies amb un gol de Gato.

Als 4 minuts de partit el Sabadell s'ha vist afavorit per una doble acció. Primer perquè l'àrbitre Pino Zamorano no ha expulsat el porter Nauzet per un clar penal sobre Portillo, i només li ha ensenyat la groga. I després perquè el davanter de l'Hèrcules ha marcat el penal, però l'àrbitre l'ha fet repetir, i després el mateix Portillo l'ha enviat al pal.

Amb 0-0 aquesta acció semblava que podria beneficiar el Sabadell contra el cuer en plena depressió, però no ha sigut així. Portillo s'ha aprofitat d'un rebuig de la defensa sabadellenca per marcar el 0-1 en possible fora de joc (29').

I poc abans del descans, un altre cop Portillo ha sorprès Nauzet amb un xut que ha tocat un defensa i el porter local no hi ha pogut fer res (41').

La segona meitat ha sigut totalment del Sabadell, obligat a remuntar dos gols, mentre que l'Hèrcules, amb fam de punts, s'ha tancat al darrere sense ganes de jugar a res i que passessin els minuts.

Lluís Carreras ha fet entrar Gato i Ulisses Dávila al camp, i quasi aconsegueixen remuntar el partit. Al minut 75 Gato ha pentinat enrere una centrada de Lanzarote i ha transformat l'1-2. I en els últims minuts els arlequinats s'han abocat a l'àrea, sense sort.

Gato ha tornat a pentinar una pilota, però aquest cop ha sortit una mica desviada. I ja en el temps afegit, Aníbal ha tingut l'empat a les seves botes en una ocasió claríssima, però el porter Juan Carlos ha evitat l'empat.