Segona Divisió
Esports Futbol 13/01/2013

El Sabadell tanca la primera volta amb una victòria de prestigi a casa amb l'Alcorcón (2-0)

Els arlequinats, que feia dos mesos que no guanyaven a la Creu Alta, acaben amb 30 punts, a un del 'play off' d'ascens a Primera

Ara
2 min
Lanzarote, celebrant el primer gol del Sabadell contra el Guadalajara

BarcelonaEl Sabadell ha començat el 2013 amb una victòria a la Nova Creu Alta, on no ho feia des de feia dos mesos. El rival, a més, era dels de la zona alta, l'Alcorcón –segon abans de visitar Sabadell– (2-0).

Les primeres ocasions clares de gol han arribat passat l'equador del primer temps. Al 23', un canvi de joc de Moha per Lanza l'ha aprofitat l'atacant arlequinat per marxar de Camille amb el control, i xutar amb rosca obligant a intervenir a Manu Fernández.

El primer gol del Sabadell ha arribat de córner. La centrada de Lanza l'ha rematat de cap al primer pal Abraham Paz. L'última oportunitat de la primera meitat també ha estat arlequinada, amb una centrada al segon pal de Ramírez que Hidalgo l'ha deixat de cara, i Uli Dávila ha rematat sense sort a l'hora d'engaltar la pilota. Un primer temps igualat als minuts inicials i que després ha tingut domini sabadellenc, resolent-se amb l'1-0 parcial favorable als locals.

A la segona meitat, l'Alcorcón ha hagut d'avançar línies en busca de l'empat, i això ho ha aprofitat el Sabadell per fer el segon. Tot just començar, Abraham González des de la frontal ha xutat per sobre del travesser. Al 53', Uli Dávila ha lluitat una pilota entre Camille i Babin, i la indecisió defensiva dels madrilenys l'ha aprofitat Lanza per fer el segon.

Oriol Riera de cap, Dani Nieto amb un xut que ha rebutjat Nauzet, i Abraham amb un altre llançament perillós fora, han provat d'escurçar distàncies per l'equip de José Bordalás, encara que la més clara l'ha tingut Uli Dávila en l'últim minut. Gato ha fet una gran jugada individual servint-li en safata la pilota al mexicà, que ha rematat fora. Al final, això sí, tres punts que es queden a la Nova Creu Alta i que serveixen per tancar la primera volta del campionat amb victòria.

Fitxa tècnica:

2 - CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Raúl Goni, Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Moha (Fito, 66'), Lanza (Gato, 85'), Arteaga (Juvenal, 74') i Uli Dávila

0 - AD Alcorcón: Manu Fernández, Nagore, Laguardia, Babin, Ángel (Kike López, 46'), Abraham, Sergio Mora, Rubén Sanz (Morán, 57'), Ángel, Miguélez (Dani Nieto, 57') i Oriol Riera

Àrbitre: Ramón Piñeiro Crespo (asturià). Ha amonestat a Juvenal, Hidalgo, Uli Dávila; Sergio Mora, Laguardia, Kike López, Abraham i Nagore.

Gols: 1-0 Abraham Paz (27') i 2-0 Lanza (53')

Incidències: Nova Creu Alta. 3.118 espectadors.

stats