BARÇA
Esports Futbol 09/02/2013

El filial blaugrana vol esquivar el 'virus FIFA' contra el Guadalajara

Quatre jugadors del Barça B han dsiputat partits amb les seves seleccions aquesta setmana i aquest dissabte (16 hores, Esport 3) jugaran al Mini contra el Guadalajara

Efe
1 min
Luis Alberto i Grimaldo, dos dels jugadors del Barça B que han jugat amb la seva selecció / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaReflex del primer equip en les seves virtuts i defectes, el Barça B ha d'esquivar aquest dissabte contra el Guadalajara (16 hores, Esport 3) l'absència de Rafinha Alcántara, així com els possibles efectes de l'anomenat 'virus FIFA', després del retorn de set jugadors de les convocatòries amb les seves respectives seleccions estatal.

Malgrat la seva condició de filial i d'equip de Segona Divisió, el conjunt d'Eusebio Sacristán es troba en la mateixa situació que el primer equip, amb diversos jugadors –quatre d'ells titulars– afectats pels partits internacionals d'aquesta setmana.

Deulofeu, Grimaldo, Luis Alberto i Sergi Gómez van formar part de l'amistós de la selecció espanyola sub-21 a Bèlgica, mentre que Portugal va cridar a files a Gustavo Ledes per al combinat sub-21 i a Cam i ie per al sub-20.

Tot i la bona notícia del retorn gradual a la feina de grup del lesionat Sergi Roberto, la línia de creació blaugrana ha de superar en aquesta jornada la important absència del seu altre timoner, Rafinha Alcántara. El jugador ha de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. La seva baixa serà un dels principals contratemps del filial per rescabalar-se de l'última derrota davant el Sabadell (3-2), que va tallar una ratxa de nou jornades invicte, però no ha impedit que els blaugranes segueixin cinquens a la taula, a només una victòria dels primers llocs.

El Guadalajara visita al Miniestadi amb necessitat de puntuar, davant el risc de tornar a entrar a la zona de descens. El lesionat Gaffoor és l'única baixa del Guadalajara, al marge dels lesionats de llarga durada Escalona i Zazo, que ja han començat a córrer, i Kepa, que ja entrena de manera regular.

stats