Lliga Adelante
Esports Futbol 12/10/2014

Un gol de Collantes acaba amb la resistència del Llagostera contra el Sabadell (0-1)

Cristian Garcia s'ha retirat lesionat

Raúl Tamudo / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl Llagostera ha tancat aquest diumenge la vuitena jornada de Segona Divisió amb una derrota contra el Sabadell (0-1), que ha sumat el primer triomf de la temporada lluny de la Nova Creu Alta. Un gol de Juanjo Collantes ha acabat amb la resistència de l'equip local al minut 63. Un total de 2.753 espectadors han presenciat el partit al Municipal de Palamós.

El visitant Cristian Garcia s'ha retirat lesionat abans del descans després d'intentar un xut.

El local Sergio León ha enviat la pilota al pal al minut 47, però el marcador no s'ha mogut fins al minut 63, quan una centrada de Juanjo Collantes ha acabat sorprenent tothom. El jugador del Sabadell ha tingut una altra oportunitat per marcar, però el marcador ja no s'ha mogut.

UE Llagostera, 0: René; Aimar, Alcalá, Jorge, Pi; Tarradellas (Robert 57'), Jordi López, Diego Rivas, Eloy Gila (Óscar Rico 68'); Juanjo (Querol 79') i Sergio León.

CE Sabadell, 1: Nauzet; Cristian (Sotan 35'), Olivas, Carlos Hernández, Riau; A.Hidalgo (Eguaras 61'), Hervás; Aridai, Collantes, Gato i Tamudo (Crespí 84').

Gols: 0-1 (63') Collantes

Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez ha amonestat els locals Eloy Gila i els visitants Olivas, Gato i Collantes.