Segona Divisió
Esports Futbol 27/04/2013

El Girona visita l'Elx amb l'ascens directe en joc

L'equip català té com a objectiu retallar aquest diumenge (12 hores, Canal + 1) els nou punts que el separen del líder

Efe
1 min
El Girona s'ha fet fort a Montilivi, on està sumant la majoria dels punts que el fan ser segon a falta de 7 partits.

ElxL'Elx, líder de la Lliga Adelante, afronta el partit contra el Girona, segon classificat, amb l'objectiu de sumar els tres punts per distanciar-se més dels seus perseguidors o, com a mínim, mantenir el seu avantatge, davant un rival que també busca l'ascens directe.

El Girona té com a objectiu evitar que l'Elx es vegi ja a Primera Divisió i retallar els nou punts que actualment el separen, com a segon classificat, del líder de la classificació.

Per al tècnic de l'equip català, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', el quadre il·licità és el que té tota la pressió en aquest duel, ja que, en cas de derrota, seguiria al capdavant de la taula, "però la primera plaça es posaria en joc". A més, Rubi recorda que l'Elx visitarà la setmana vinent el camp del Vila-real, un altre dels aspirants a l'ascens, on no li importaria que el seu rival de demà sumés els tres punts, cosa que qualificaria d'"ajuda" als seus".

Al partit d'aquest diumenge, els locals hi arriben amb vuit punts sumats dels últims vint-i-un, mentre que el Girona n'ha obtingut divuit en aquest mateix període. Rubi considera sobre això que "tots els equips passen alts i baixos" i que, en qualsevol cas, "ningú li pot negar a l'Elx que, hagi jugat millor o pitjor, sempre ha tingut molta solidesa".

stats