Segona Divisió
Esports Futbol 14/12/2012

Girona i Vila-real lluiten per enfilar-se als llocs d'ascens directe

El tercer i el cinquè classificat de la Lliga Adelante s'enfrontaran aquest dissabte (20 hores, Esport3) a l'estadi de Montilivi

Efe
1 min
Imatge de Montilivi

GironaEl Girona i el Vila-real, tercer i cinquè classificat de la Lliga Adelante, respectivament, s'enfrontaran aquest dissabte (20 hores, Esport3) a l'estadi de Montilivi amb l'objectiu de sumar tres punts que els acostin als llocs d'ascens directe, que ara ocupen l'Elx i l'Almeria.

Els catalans afronten el xoc des de la seva privilegiada tercera posició de la taula, amb 33 punts, però davant un rival, el Vila-real, al qual alguns jugadors com Jandro Castro han qualificat com el "Madrid o Barça de Segona Divisió".

Un dels aspecte que per al vestidor gironí juga a favor seu és la baixa de Marcos Senna, "un jugador molt important per a ells, en el joc i en les jugades a pilota parada", segons Castro.

El Girona afronta aquest partit després de la seva victòria al camp del Xerez (0-2) i després d'haver perdut amb l'Elx (0-1) en el seu últim partit com a local.

El tècnic Joan Francesc Ferrer 'Rubi' tindrà tots els seus jugadors disponibles, per això no es preveuen grans canvis a l'onze inicial.

stats