Segona Divisió
Esports Futbol 03/11/2012

El Girona visita el Múrcia en un duel de dos aspirants a l'ascens de categoria

Joan Francesc Ferrer 'Rubi' seguirà apostant aquest dissabte (18 hores) pel mateix bloc de les últimes setmanes

Efe
1 min

GironaEl Reial Múrcia i el Girona mesuraran aquest dissabte (18 hores) les seves aspiracions. Els dos equips estan immersos en la lluita pels sis primers llocs de la classificació i es veuran les cares en un duel en què els locals posaran a prova la seva solidesa a casa contra un rival situat a la quarta plaça i que està invicte en els seus últims sis partits.

Joan Francesc Ferrer 'Rubi' seguirà apostant pel mateix bloc de les últimes setmanes per intentar puntuar al camp del Múrcia, on els gironins buscaran la seva segona victòria de la temporada a domicili. Un triomf, dos empats i dues derrotes són el resum dels seus desplaçaments.

"Els números no són dolents perquè només hem perdut un parell de partits fora", explica el tècnic, que alerta de la dificultat del rival: "És un equip que elabora, que busca la porteria sense abusar del joc directe i és l'únic que ha estat capaç de guanyar l'Elx".

L'entrenador del Girona ha fet una convocatòria en la qual s'estrena per primera vegada el defensa Txiki Urbistondo i de la qual cau el migcampista Ariday Cabrera.

stats