FUTBOL
Esports Futbol 05/05/2013

L'Ajax de Cuenca i de Boer guanya la Lliga a Holanda

La victòria davant del Willem II dóna el tercer títol consecutiu a l'equip d'Amsterdam

Ara
1 min
Frank de Boer celebra la lliga holandesa amb els seus jugadors

BarcelonaL'Ajax s'ha proclamat campió de la Lliga holandesa després de golejar 5 a 0 el Willem II, cuer de la 'Eredivisie'. El conjunt entrenat per Frank de Boer ha aconseguit el títol amb una jornada d'antelació i suma ja tres triomfs consecutius a la Lliga d'Holanda. En total, l'Ajax té a les seves vitrines trenta-dos títols de Lliga. El conjunt on milita el reusenc Isaac Cuenca s'ha desfet amb molta comoditat del Willem II i ja a la mitja hora de joc superava per 2 a 0 el conjunt visitant. Les esperances de titol del PSV, segon classificat, s'han esmicolat des d'un principi.

Kolbeinn Sigthorsson i Christian Eriksen han estat els encarregats de fer els dos gols del conjunt d'Amsterdam. A la segona part, Víktor Fischer, Siem de Jong

i Danny Hoesen han arrodonit la festa local. El PSV Eindhoven s'ha assegurat la segona plaça després de guanyar el NEC Nijmegen (4-2). El PSV Eindhoven es va quedar a les portes i es va quedar amb la segona plaça gràcies a l'ensopegada del Feyenoord amb l'Ado den Haag.

stats