PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 31/12/2011

Alex Ferguson celebra els seus 70 anys amb una derrota i afirmant que vol seguir "tres anys més"

L'entrenador escocès Alex Ferguson, que aquest dissabte ha fet 70 anys i que ha encaixat davant el Blackburn la seva segona derrota a la Premier aquesta temporada, ha comentat que pretén romandre al Manchester United almenys "tres anys més".

Ara
1 min
Alex Ferguson, durant un entrenament del Manchester United. Enguany arribarà als 26 anys al capdavant del club.

BarcelonaFerguson, just després de la derrota amb el cuer per 2 a 3, ha afirmat que "espero estar algun temps més encara. Gaudeixo amb això. És veritat que hem encaixat algunes derrotes, però comparat amb el que hem aconseguit, són gairebé insignificants", ha dit a la televisió del seu club. "Mentre tingui salut confio en estar tres anys en aquesta entitat", ha afegit el preparador, que va arribar a Old Trafford per assumir el lloc d'entrenador el 6 de novembre de 1986.

"Aquest és un aniversari molt important. Inevitablement molts es van a preguntar com un club com el United deixa en mans d'un home de 70 anys la gestió d'un equip com aquest", ha sentenciat el tècnic escocès, qui ha acabat conloent que "estimo la meva feina. A la meva edat la salut és un element clau per al treball. Estic feliç de sentir-me amb la força i energia suficients per continuar en la direcció d'aquest equip".

stats