INTERNACIONAL
Esports Futbol 21/06/2011

Villas-Boas ja és a Londres per convertir-se en el nou tècnic del Chelsea

El Chelsea seria ben a prop de fitxar a André Villas-Boas com a entrenador. El tècnic de 33 anys ja ha anunciat al Porto que vol marxar.

Toni Padilla
1 min
André Villas-Boas, tècnic del Porto que marxarà al Chelsea

BarcelonaVillas-Boas s'ha convertit en un dels entrenadors de moda després de guanyar la lliga, la copa, la copa de la lliga i l'Europa League amb el Porto. A més, els "dragoes" han jugat un futbol ofensiu d'alta escola. Ara, als 33 anys ha decidit seguir les passes d'un dels seus mestres, José Mourinho, i acceptar l'oferta d'un Chelsea que hauria de pagar els 15 milions de la clàusula de rescissió al Porto.

Segons Sky Sports, Villas-Boas ja és a Londres. El Porto ha fet públic haver rebut una carta del seu tècnic en que aquest anuncia que vol marxar. I ara, sembla que farà la mateixa ruta que va fer Mourinho el 2004: Porto-Stamford Bridge.

Villas-Boas havia de ser el tècnic del Porto en la propera Supercopa d'Europa, davant del Barça a Mònaco a finals d'agost. El Porto, en un comunicat públic, va anunciar que el seu tècnic serà Vitor Pereira, fins ara ajudant de Villas-Boas.

stats