Futbol internacional
Esports Futbol 23/08/2011

L'Arsenal ven Samir Nasri al Manchester City

El migcampista francès abandonarà el club després l'Arsenal i el City hagin arribat a un acord per al seu traspàs, segons ha confirmat el club gunner.

Efe
2 min
Alves i Nasri lluitant per la pilota en el Barça - Arsenal / EFE

LondresEl migcampista francès de l'Arsenal Samir Nasri abandonarà el club per jugar amb el Manchester City, després que tots dos clubs arribessin a un acord per al seu traspàs, segons ha confirmat el club gunner.

Nasri s'unirà a la plantilla de Roberto Mancini després d'un estiu d'intenses especulacions sobre el futur del que era fins ara un dels pilars del centre del camp de l'Arsenal, juntament amb Cesc Fàbregas, que també va deixar la disciplina d'Arsène Wenger rumb al Barça.

El tècnic de l'Arsenal havia deixat fora de la convocatòria del primer partit de lliga el jugador francès davant la seva imminent sortida de Londres.

No obstant això, el va tornar a incloure en l'equip titular d'aquest cap de setmana, en el partit que els gunner van perdre per 0-2 amb el Liverpool, arran els problemes al mig del camp que els de Wenger havien evidenciat la primera jornada.

La participació de Nasri no va evitar que l'Arsenal tornés a ensopegar a la lliga, aquesta vegada en el seu propi estadi, i quedés despenjat en la classificació amb un sol punt, a cinc dels líders, el Manchester United i el Manchester City.

El futbolista francès no viatjarà aquest dimarts a Itàlia amb la resta de la plantilla de l'Arsenal, que s'enfronta demà a l'Udinese en el partit de tornada de la fase prèvia de la Lliga de Campions (1-0), i s'espera que entre aquest dimarts o màxim dimecres passi la revisió mèdica a Manchester.

Nasri s'unirà a una plantilla compromesa aquesta temporada amb aconseguir algun títol i que s'ha imposat amb comoditat en els dos primers compromisos de la Premier.

El paper del francès en l'equip de Mancini serà connectar el centre del camp dels "citizens" amb la seva nova estrella, l'argentí Sergio "Kun" Agüero, que ha marcat dos gols en un partit amb el City a la lliga anglesa.

stats