Esports Futbol 08/03/2014

El Bayern de Guardiola segueix intractable i goleja el Wolfsburg (1-6)

Els de Guardiola segueixen intractables a la Bundesliga i aquest dissabte han golejat a domicili

Els jugadors del Bayern Munic celebren un gol / EFE

BerlínEl Bayern Munic del català Pep Guardiola segueix intractable a la Bundesliga i aquest dissabte ha continuat amb pas directe cap al títol alemany amb una golejada a domicili (1-6) davant el Wolfsburg.

El suís Xerdhan Shaqiri, Thomas Müller –en dues ocasions–, Mario Mandzukic –també amb doblet– i Franck Ribéry han estat els encarregats de marcar els gols en una nova exhibició golejadora del Bayern.

No obstant això, el repàs dels gols i del resultat final del partit fa perdre de vista que ha estat un partit bastant igualat almenys durant una hora de joc. La mitja hora final del Bayern ha estat brutal, amb cinc gols marcats, i, al final, el càstig ha estat massa gran per al Wolfsburg, que havia començat el partit amb un plantejament interessant, que li ha causat a la primera part molts problemes al Bayern.

Guardiola de sortida havia deixat a la banqueta Bastian Schweinsteiger i Mario Götze, així com Mandzukic i Thiago Alcántara i Javi Martínez, que han entrat al camp durant la segona part. El Wolfsburg ha optat per pressionar la sortida del Bayern, cosa que en la primera part li ha donat fruit. Fins i tot, al minut 18, l'equip local s'ha avançat gràcies a Naldo, que ha rematat al fons de la xarxa la centrada de Kevin de Bruyne.

El Bayern ha igualat el marcador en un córner, quan el porter del Wolfsburg Diego Benaglio ha tret de darrere de la ratlla de gol una rematada de Shaqiri (min 25). Müller, perquè no en quedés cap dubte, ha rematat una altra vegada i ha enviat la pilota al fons de la xarxa, però el gol ja havia pujat al marcador i va ser del suís.

Després de l'empat, el Wolfsburg ha seguit portant problemes al Bayern i ha tingut diverses ocasions d'anar amb un nou avantatge, als peus d'Arnold (min 38), De Bruyne (min 44) i Caligiuiri (min 47). El partit ha canviat quan, poc abans que es complís l'hora de joc, Guardiola ha mogut fitxa i ha fet entrar al camp Thiago per Shaqiro i a Mandzukic per Toni Kroos.

Al minut 63, Thiago ha fet una gran passada a l'àrea a Müller, que ha definit sense problemes. Tres minuts després, Mandzukic feia el tercer amb una rematada des de dins de l'àrea a centrada de Rafinha. Al 71, a passada de Robben, Ribéry ha marcat l'1-4 amb una rematada amb la dreta.

Müller ha fet el cinquè de cap (min 78), a centrada de Robben, i després ha servit en safata el sisè a Mandzukic (min 80).