Futbol
Esports Futbol 06/04/2013

El Bayern de Munic es proclama campió de la Bundesliga a falta de sis jornades

El conjunt bavarès ha derrotat l'Eintracht de Frankfurt a domicili (0-1) i s'ha proclamat matemàticament campió, amb 20 punts sobre el Borussia Dortmund

M. Molina
1 min

BarcelonaEl Bayern de Munic no ha perdonat i aquest dissabte s'ha coronat campió de la Bundesliga. El conjunt que entren Jupp Heynckes –i que l'any vinent dirigirà Pep Guardiola– ha superat l'Eintracht de Frankfurt a domicili (0-1) i s'ha assegurat matemàticament el títol quan encara falten sis jornades perquè s'acabi el campionat.

Alaba ha fallat un penal a la primera meitat (27') però Schweinsteiger no ha perdonat al segon temps (52') i ha avançat el Bayern al marcador.

Els bavaresos avantatgen amb 20 punts el Borussia Dortmund, el segon classificat, que aquest dissabte també ha pogut guanyar el seu partit contra l'Augsburg (4-2). Encara que ha estat un triomf estèril, i no ha impedit que el Bayern guanyés el títol.

Un campió implacable

El Bayern guanya una Bundesliga que ha dominat des del primer partit, i on ha demostrat que és clarament superior als rivals. Dels 28 partits disputats fins ara només n'ha perdut un, n'ha empatat tres i n'ha guanyat 24.

Els bavaresos s'han apuntat a les golejades, i aquesta temporada han guanyat 10 partits per tres o més gols de diferència. Entre els quals destaquen alguns marcadors escandalosos, com el 9-2 de la setmana passada contra l'Hamburg, o els 6-1 contra l'Stuttgart i el Werder Bremen.

En el global, el Bayern ha marcat 79 gols a la Bundesliga i només n'ha encaixat només 13. A més, l'equip continua viu a la Champions, on ho té tot de cara per classificar-se per les semifinals (va derrotar 2-0 la Juve a l'anada).

stats