Butragueño: "Altres vegades l'indult va ser pel Barça i el Madrid no va dir res"

El director de Relacions Institucionals del Reial Madrid ha recordat que el FC Barcelona també va ser indultat després de protagonitzar incidents en el passat

Emilio Butragueño , director de Relacions I nstitucionals del Reial Madrid CF, ha declarat en sortir de l'Assemblea de la RFEF que no entén les crítiques del FC Barcelona a l'indult concedit a José Mourinho després de l'episodi del dit a l'ull a Tito Vilanova. Butragueño ha declarat al respecte que el Reial Madrid sempre ha estat " molt respectuós" en aquests casos: " En el passat el Barça ha sigut indultat i ho hem respectat com fem en aquesta ocasió . E l president Villar h a dit que centenars d'esportistes s'han beneficiat d'aquestes mesures i n o crec que aquest cop hi hagi res d'especial", ha assegurat Butragueño.

Davant la insistència dels periodistes , Butragueño ha matisat: " No estem aquí per valorar el que diuen , sinó per valorar una decisió del president de la Federació . El Madrid adopta la mateixa postura que en el passat . No recordaré successos anteriors , però el Barça també havia sigut protagonista d'incidents i el Madrid no va dir res " , ha asseverat el directiu madridista . 

Butragueño també ha aprofitat per felicitar el FC Barcelona pel seu premi al joc net i s'ha mostrat satisfet amb la data dels Clàssics , que aquesta temporada en principi no coincidiran amb partits importants de la Champions .