Catalunya - Hondures
Esports Futbol 28/12/2010

Catalunya guanya amb comoditat Hondures (4-0)

Ferran Corominas, de cap, ha marcat a la primera meitat. I després del descans, Sergio García i Bojan -en dues ocasions, han anotat els 4 gols de la selecció catalana

Celebració del primer gol.

BarcelonaCatalunya ha derrotat amb comoditat la selecció d'Hondures, en un partit que només ha tingut història als primers compassos, quan els dos equips han buscat amb intensitat la porteria contrària. Però que s'ha acabat de seguida que la selecció que entrena Johan Cruyff ha decidit agafar la pilota i convertir-se en l'amo i senyor de l'enfrontament.

Cruyff ha plantejat un equip molt ofensiu i durant la primera meitat ha aconseguit un percentatge de més del 70% de posessió de pilota. Malgrat que als primers compassos eren els hondurenys qui portaven la iniciativa, la selecció catalana s'ha fet amb el control de la pilota i ha dominat de forma molt clara durant tot el partit.

El primer gol del partit ha estat obra de Ferran Corominas. El jugador de l'Espanyol ha avançat la selecció catalana al minut 26 de la primera part després d'una jugada individual de Bojan, a l'interior de l'àrea. El de Linyola ha arribat a la ratlla de fons, ha centrat una pilota bombada amb la cama dreta, i Coro, tot sol al seogn pal, ha rematat amb el cap a gol.

A l'inici del segon temps, Sergio García ha rebut una pilota a l'àrea, de Bojan. El del Bon Pastor ha fet un molt bon control que li ha servit per superar el defensa i encarar la porteria; i amb un toc suau, ha superat el porter Canales per alt. Al quart d'hora de la segona, Bojan ha rebut una pilota a la frontal, després de desmarcar-se; i ha regatejat el porter Canales i ha marcat d'un xut creuat. I al minut 70 de partit, una altra vegada Bojan ha rebut la pilota a l'espai, ha superat la sortida del porter i, a porteria buida, ha marcat el 4 a 0 definitiu.

Catalunya 4 - Hondures 0

CATALUNYA: Valdés; Damià, Puyol, Víctor Ruiz, De la Bella; Busquets, Verdú, Javi Márquez; Sergio García, Coro i Bojan. També han jugat Kiko Casilla, Òscar Serrano, Sergio Gonzàlez, Rafa Jordà, Bartra, Fontàs, David García i Álvaro Vázquez.

HONDURES: Canales; Acevedo, Leverón, Norales, Ávila; Mario, Jorge Claros, Núñez, Óscar García; Welcome i Rojas.

GOLS: 1-0 (26') Coro. 2-0 (50') Sergio García. 3-0 (60') Bojan. 4-0 (71') Bojan

ÀRBITRE: Estrada Fernández (Col·legi català)

ESTADI: Olímpic Lluís Companys. 28.150 espectadors