Futbol
Esports Futbol 11/10/2012

Catalunya amateur supera Ljubljana (2-0) i està a un pas de la fase final de la Copa de les Regions UEFA

Els catalans lideren el grup en solitari perquè Nove Zhytya ha perdut contra les Ardenes, i en l'últim partit en tenen prou empatant contra els amfitrions per classificar-se

El davanter català Carlitos en un acció del Catalunya-Ardenes

BarcelonaCatalunya té la fase final de la Copa de les Regions UEFA a tocar. Aquest dijous han superat amb solvència la selecció eslovena de Ljubljana per 2 a 0 i lideren el seu grup amb 6 punts després de dos partits. El resultat de l'altre partit del grup ha afavorit als catalans ja que els ucraïnesos de Nove Zhytya, que també van guanyar el primer partit, han perdut contra pronòstic contra les Ardenes (0-1).

Aquest dissabte es decidirà el campió del grup, i la selecció que passi a la final de la Copa de les Regions UEFA del juny de l'any que ve, en el duel entre Catalunya i els amfitrions de Nove Zhytya (13h, hora catalana). Els homes de Toni Almendros en tenen prou amb un empat per classificar-se. Si perdessin, i les Ardenes guanyessin el seu partit amb Ljubljana, hi hauria un triple empat i la primera plaça es decidiria pel golaverage general.

Albert Vivó a pocs minuts del descans (42') i Boris Garros a l'equador de la segona meitat, han sigut els autors dels dos gols de la victòria de Catalunya.

Fitxa

Catalunya: Bayona; Joel, Domínguez, Àlex Cano, Javi León; Vivó, Pep, Cornellá (Cristino, 45'); Enric Gallego (Pol Compte, 72'), Boris i Ramon Rovira (Pedro del Campo, 59').

Ljubljana: Ivanov, Vukovic, Starc, Zarnik, Voje (Jolovic, 76'), Bokal, Karamarkovic, Ozbolt (Beganovic, 69'), Dizdarevic (Berger, 51'), Dindic i Djajic.

Gols: 1-0 Albert Vivó (42'). 2-0 Boris Garrós (65')

T.G.: a Joel (44'), Boris (54') i Xavi León (82'), per a Catalunya; i Vikovic (33'), Berger (55'), Ožbolt (61'), Jolovic (79') i Dindic (83') per a Ljubljana.