BARÇA

Cerezo diu que l'Atlètic-Barça és un partit i "no una manifestació política"

El president matalasser ha parlat del partit de dissabte entre el seu equip i el de Valverde

El president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, ha afirmat que el partit entre el conjunt madrileny i el Barça d'aquest dissabte és un partit de futbol i "no una manifestació política" i s'ha mostrat segur que els aficionats matalassers separaran els dos àmbits. "És un partit de futbol, no hi ha cap manifestació política; les manifestacions polítiques no es fan als estadis de futbol, nosaltres jugarem amb el Barça com ho hem fet sempre", ha declarat el president de l'Atlètic al programa 'El transistor', d'Onda Cero.

Cerezo ha reconegut que les setmanes prèvies al partit han sigut "políticament molt complicades, sobretot amb el Barça", però espera que això no afecti el comportament dels aficionats. "Crec que els nostres aficionats són conscients que una cosa és la política i una altra un partit de futbol. Som esportistes i no ens hem de ficar en un embolic polític", ha manifestat. El president matalasser ha afirmat que "no passarà res" i ha recordat que l'Atlètic va guanyar el 2014 la seva última Lliga al Camp Nou contra el Barça, en un partit que va acabar 1-1 i va deixar sense campionat els blaugranes.

"Fa tres anys, l'Atlètic es va proclamar campió de Lliga contra el Barça al Camp Nou i l'estadi va aplaudir esportivament l'Atlètic malgrat haver perdut una Lliga a casa; són coses que no hem d'oblidar", ha advertit. Respecte a la cessió d'entrades a l'equip rival, que s'ha vist reduïda per a tots els rivals que han visitat fins ara el Wanda Metropolitano (Màlaga i Sevilla, en Lliga) per l'alta demanda, Cerezo ha explicat que el club culer ha rebut 250 localitats. "Ens van demanar 1.000 entrades, però ha sigut impossible perquè estava tot reservat per als nostres socis. Normalment el soci que no és abonat té un dret preferencial per a l'adquisició d'entrades", ha apuntat.